L'entrenador del Barcelona, Luis Enrique, va assenyalar després de la victòria al darrer instant del seu equip a Mestalla que si s'hagués decidit el partit als punts, haurien estat justos vencedors, encara que va reconèixer que els dos conjunts van tenir opcions de guanyar. "L'equip ha fet un bon partit, amb alguns moments imprecisos, però teníem el control del joc i això ha fet que el València es posés tan enrere. Al final, el gol ha arribat en l'última jugada. Els dos equips hem tingut opcions per guanyar, si es decidís als punts crec que hauríem estat justos vencedors", va explicar.

El tècnic asturià es va congratular que el gol arribés després d'una jugada d'estratègia "superelaborada", encara que va destacar la fortalesa defensiva del València, en assenyalar: "Hem hagut de rematar tres vegades per poder marcar". "Aquest resultat ens reforça clarament l'equip, al grup. Hem jugat contra un rival molt difícil, que pressiona en el seu camp com pocs però els hem pogut tancar al seu camp i hem tingut ocasions de gol. L'equip ha tingut fe fins a l'últim moment en un camp molt difícil, on ningú et regala res", va analitzar.

Finalment, es va referir a la baralla que es va viure ahir a Madrid i que va acabar amb la mort d'un aficionat del Deportivo. "Aquests actes són lamentables i no representen el futbol. Cal perseguir-los. Els clubs i les lligues prendran normes més dràstiques, però cal eradicar la violència, no només del futbol sinó de la societat".

Nuno, resignat

De la seva banda, el tècnic del València, Nuno Espiritu Santo, va assegurar que el València havia tingut "ocasions molt i molt clares per guanyar" el partit. El portuguès això sí va detallar que el gol havia arribat fora de temps.