L'última jornada de la Lliga de Campions escenifica aquest dimarts un partit decisiu pel primer lloc del grup A per a l'Atlètic de Madrid davant del Juventus, però amb avantatge de l'equip matalasser, al qual li val fins i tot la derrota per un gol per avançar a vuitens com a líder del seu quartet.

Segellada la seva classificació per a la següent ronda des de fa dues setmanes, amb un potent 4-0 l'Olympiacos al Vicente Calderón, el següent objectiu del conjunt madrileny és la primera posició del grup, dominat per l'Atlètic amb tres punts d'avantatge sobre el seu adversari d'avui, al qual ja va guanyar 1-0 en la segona jornada.

Encara sense Joao Miranda ni Cristian Ansaldi, tots dos lesionats, la defensa està clara, amb Juanfran Torres, José María Giménez, Diego Godín i Guilherme Siqueira en la línia de quatre, com també ho sembla la porteria, amb Miguel Ángel Moyá; o el centre del camp, amb Koke Resurrección, Tiago Mendes, Gabi Fernández i Arda Turan. El mateix passa en la referència ofensiva, amb Mario Mandzukic, així que el dubte en l'alineació està en una de les posicions d'atac, ja sigui en una de les bandes o en la demarcació de segon davanter, segons el sistema pel qual aposti Simeone, entre Raúl García, titular a Elx, o el francès Antoine Griezmann.

Per la seva banda el Madrid rep el Ludogorets en un duel intranscendent que arriba amb els blancs llançats i acumulant una ratxa rècord de 18 victòries seguides que volen ampliar.