Un partit molt seriós i un 0-0 sense gaires sobresalts va certificar anit el primer lloc del grup A de la Lliga de Campions a favor de l'Atlètic de Madrid, que va frenar l'ambició inicial del Juventus amb una inabordable fiabilitat defensiva, un futbol molt pràctic i un empat que gairebé mai va perillar. Ni al començament del duel, amb una posada en escena potent de tots dos conjunts, ni en el seu desenvolupament, excepte en uns quants llançaments llunyans del conjunt torinès, ni en el tram final, en què els dos equips van donar per bo l'empat que els afavoria classificant-los a tots dos.

Allò que va començar sense treva, amb un quart d'hora frenètic, d'aquells que fan afició, va anar decaiguent a mida que van anar avançant els minuts. Ocasions en van tenir els dos equips, en l'arrencada, sempre, això sí, sota el control de l'Atlètic, que es va replegar quan el joc ho requeria, que va pressionar quan havia de fer-ho i que es va presentar al camp contrari sempre amb intenció, però sense la clarividència habitual.

Un córner directe de Gabi contra el pal, només iniciar la segona part, va ser la millor ocasió visitant a la represa, mentre que un xut d'esquerra del xilè Arturo Vidal i un cop de dreta de aul Pogba, van fer intervenir Moyá. En els últims deu minuts els dos equips van subscriure definitivament un pacte no escrit de no agressió i es van limitar a deixar passar els minuts, amb l'objectiu de cada equip aconseguit. L'Olympiakos de Michel,, tot i vèncer el Malmoe, va haver-se de conformar amb el bitllet per a la Lliga Europa.