Difícil desplaçament el que espera l'Olot aquesta jornada, ja que li toca visitar el camp del Lleida, un dels més complicats de la categoria, perquè els de la Terra Ferma només hi han cedit una derrota i un empat en els vuit partits disputats fins al moment. Tot i la dificultat de l'escenari, els olotins volen mantenir viu l'efecte Rodri, ja que amb el tècnic a la banqueta han sumat en els dos partits disputats: una solvent victòria a Paterna, davant el Mestalla i un empat davant un Alcoià que es va saber tancar molt bé al darrere.

De cara al duel contra el Lleida, el tècnic dels garrotxins, Antonio Rodríguez, Rodri, podrà recuperar els sancionats Canelada i Gianni Cassaro, però tindrà la baixa d'Enric Gallego per molèsties a l'abductor.

El tècnic creu que aquest partit "és molt important, ja que és un rival de la part alta i en zona de promoció d'ascens, però intentarem augmentar les nostres prestacions, lliurar-nos més en el camp, perquè ho devem als seguidors". Analitzant al fival, l'entrenador de l'Olot considera que "el Lleida és un conjunt que està molt ben treballat, sòlid i amb arribada", tot i que confia en què "amb el nostre joc els ho posarem molt difícil, i és que volem intentar sortir de les posicions de baix. L'Olot encara té coses a dir".

El Lleida es troba nou punts per sobre dels garrotxins, situat en la tercera posició de la taula, mentre que l'Olot inicia la jornada situat en quinzena posició i, una victòria el faria escalar llocs.

Els seguidors es desplacen

Els jugadors garrotxins no es trobaran sols al Nou Estadi. "La Grada" ha posat a disposició un autocar per tots els aficionats que vulguin assistir al partit i animar els seus jugadors.