Luis Enrique Martínez, entrenador del Barcelona, va declarar després d'empatar 0-0 contra el Getafe i quedar-se a quatre punts del Reial Madrid en la classificació, que encara "queda molt campionat" per reduir la distància.

"Queda molt campionat. Hem estat primers quatre punts per damunt del primer i ara és al revés, però així és la vida. Hem de millorar. No hem regalat ni un minut, el rival té la seva complicació i hem intentat fer-ho tan bé com es pugui", va indicar.

Luis Enrique ha insistit en la complicació del rival, però va lamentar que el Barcelona no hagués aprofitat totes les ocasions de les quals va disposar al llarg dels 90 minuts. "Hem estat molt millors que el rival, hem tingut moltes ocasions de gol. Com sempre cadascú pot fer les seves interpretacions. Si haguéssim ficat les ocasions, parlaríem d'un bon partit".

"Hem estat superiors al rival. En l'últim tram hem arriscat, entenc com a lògic i normal per al desenvolupament del partit. No hem deixat que el Getafe en cap moment ens domini", va afegir.

El tècnic blaugrana, que no va voler parlar de les conseqüències que ha tingut l'absència del brasiler Neymar, va manifestar que durant la segona part els seus homes varen disposar d'opcions per desnivellar el xoc. "Hem tingut moltes arribades per banda, gairebé totes per l'esquerra, molts centres, un xut al travesser, una altra cosa és que no hem encertat. M'agradaria generar cent ocasions més, però estic content amb els meus jugadors", va concloure l'entrenador blaugrana que no va voler fer sang en un dia complicat.