L'atleta del Club Lloret-La Selva Hamid Kabouri es va imposar amb autoritat en la cursa conjunta de Júnior, Promesa i Sènior Masculí, que es va disputar ahir a Riudellots de la Selva. La lluita per les altres posicions va ser més aferrissada. Qui va acabar segon va ser l'atleta del CA Vic, Abel Casalí, per davant de Boubacar Sabally (CA Lloret), el primer dels júniors, i Mohamed Azzouzz (CE Universitari). A la segona de les voltes grans al circuit es van produir diferents intercanvis de posicions, el grup capdavanter i allà va ser on l'estratègia de cadascun dels primers classificats va donar resultat. Faissal El Meziani (AMISI) i Joubair Makhfaoui (Independent) van ser cinquè i sisè de la general. La prova disputada al circuit instal·lat a la zona esportiva de la població selvatana de Riudellots de la Selva destacava per ser un circuit ràpid i el fet de ser una prova relativament curta i amb constants canvis de ritme, va fer augmentar l'espectacle pels espectadors que gaudien amb els canvis constants i atacs continuats que van ajudar a fer especialment vistosa la cursa.

Un circuit ràpid

Pel que fa a les noies, l'arbuciènca Anna Quílez del CA Lloret, encara atleta promesa, va tornar a ocupar la posició més alta al podi a més de quinze segons de la seva perseguidora, l'atleta juvenil del GEiEG, Irene Batlle. La tercera en creuar la meta va ser Mercè Barris de la Joventut Atlètica de Sabadell. En aquesta cursa les tres primeres van destacar des de l'inici de la cursa i tot i els esforços de les seves perseguidores van poder mantenir la distància suficient per poder adjudicar-se el podi.

En veterans, la prova més vistosa, l'atleta de Riudellots que milita a les files del GEiEG, Lluís Martín, es proclamava vencedor però després d'una dura lluita amb els atletes del CN Olot, Ferran Bosch i Josep Maria Roura, i Albert Reixach del CA Olot-Terra de Volcans. Als darrers sis-cents metres, Martín, va saber aprofitar la velocitat que el diferencia i s'adjudicava la victòria. La propera setmana el Circuit es desplaçarà a Banyoles, al circuit del Parc de la Draga.