L'agent de Michael Schumacher, Sabine Kehm, va veure's ahir obligada a negar la veracitat de les notícies sobre el procés de recuperació del set vegades campió del Món de Fórmula U que apareixien al diari francès Le parisien, basades en una entrevista amb l'expilot Philipp Streiff.

Segons el mateix Streiff, que assegurava haver parlat amb el metge que està atenent Schumacher, Gerrard Sallant, i també amb la seva esposa Corinna Schumacher, l'expilot alemanya reconeixeria els seus familiars i fins i tot podria haver-se començat a ?comunicar amb moviments dels ulls.

"Em sorprenen les declaracions de Philipp Streiff. Estic segura que no té cap contacte amb el doctor Sallant ni tampoc amb Corinna", va dir Kehm. "Entre Michael i el senyor Streiff no hi ha hagut mai cap mena d'amistat", va agregar.

Fa un any, l'expilot alemany va patir un greu accident d'esquí que li ha provocat greus lesions cerebrals i a dia d'avui encara no existeix cap informació oficial precisa sobre la seva evolució. Kehm, en una entrevista amb el canal privat RTL, es va negar a fer cap mena de pronòstic al respecte. "Això no és possible en la situació actual. Michael fa progressos d'acord amb la gravetiat de les seves lesions. Ara per ara el que està clar és que serà un camí llarg i difícil", va dir l'agent de Schumacher.