El pilot alemany Sebastian Vettel (Ferrari) ha aconseguit aquest diumenge, amb un registre d'1.22.620, el millor temps a la primera jornada d'entrenaments oficials de Fórmula 1 al Circuit de Jerez, en el qual han participat set pilots.

L'escuderia italiana ha aconseguit ser la més ràpida en aquesta sessió inicial, igual que ocorria l'any passat en els entrenaments desenvolupats en aquest mateix circuit. Llavors, el millor aquell primer dia va ser el finlandès Kimi Raikkonen, amb 1.27.104.

Vettel, que s'ha estrenat avui com a pilot de Ferrari, ha arribat a rebaixar la seva millor volta dues vegades. Primer, es va posar líder amb un temps d'1.22.958, per aconseguir després l'1.22.690 i després el temps d'1.22.620 amb el qual ha tancat la jornada.

El suec Marcus Ericsson (Sauber), amb un registre d'1.22.777, ha estat el segon pilot més ràpid del dia. En tercera posició s'ha situat l'alemany Nico Rosberg (Mercedes), que durant el matí va liderar la classificació amb un temps d'1.23.106, un registre que li ha servit finalment per ser tercer.

En quarta posició s'ha situat l'australià Daniel Ricciardo (Red Bull), amb 1.23.338, i cinquè el finlandès Valtteri Bottas (Williams), amb 1.23.906.

L'espanyol Carlos Sainz júnior (Toro Rosso) ha estat sisè en el seu primer contacte com a nou pilot de Fórmula 1, amb un temps d'1.25.327.

El seu compatriota Fernando Alonso (McLaren) només ha rodat sis voltes en la seva estrena amb el vehicle de la seva nova escuderia. El seu millor temps ha estat molt discret, per acabar setè amb 1.40.738.

El pilot que ha donat més voltes ha estat Rosberg, amb 157. A major distància i amb menys de la meitat de girs que l'alemany s'han situat Ericsson i Bottas.

Aquest dilluns està prevista en el Circuit de Jerez la segona sessió d'aquests entrenaments oficials de Fórmula 1, que culminaran dimecres que ve.