Els catalans Marc Márquez i Dani Pedrosa han presentat avui a Bali (Indonèsia), juntament amb el seu equip Repsol-Honda, les motos amb les quals correran en la temporada 2015 que està a punt de començar.

Després d'un 2014 excel·lent en el que l'equip va guanyar per tercera vegada en quatre anys la triple corona (mundial de pilots, de constructors i d'equips), segona de forma consecutiva, tots confien a seguir en la mateixa sendera d'èxits i victòries.

Márquez i Pedrosa ja estan preparats per tornar a l'asfalt a partir del 4 de febrer al circuit de Sepang (Malàisia).

"Ha estat una llarga i enfeinada aturada hivernal i ara tinc moltes ganes de començar la temporada. He entrenat molt durant l'últim mes per preparar-me per a aquests primers dos test en Sepang i ja tinc ganes d'estar amb el meu equip una altra vegada i veure com funciona la nova moto després del test que vam fer a València", ha dit Marc Márquez en declaracions fetes públiques pel seu equip.

"Mai deixa de sorprendre'm quant apassionats per les motos que són els aficionats d'aquesta banda del món. He passat un bon hivern, amb temps per relaxar-me i per entrenar, i ara estic preparat i molt motivat per tornar a apujar-me a la moto en Sepang en uns dies", ha conclòs Dani Pedrosa.