L'atleta de Lloret de Mar Àngel Mullera va guanyar ahir la 30a edició del Cros de Caldes de Malavella. Mullera va fer bons els pronòstics, i es va endur la victòria plàcidament, en la que va ser la segona de les seves participacions al Circuit Gironí aquesta temporada. Salvador Ciurana (CA Manresa) i Pau Congost (CN Banyoles) van completar el podi en la categoria masculina.

A la cursa absoluta de fèmines Anna Quílez (CA Lloret - La Selva) va tornar a demostrar la seva superioritat. L'atleta d'Arbúcies va arribar a meta per davant de Judith Sancho (FC Barcelona) i Mercè Barris (JA Sabadell), segona i tercera respectivament.

El fet que fos Campionat de Catalunya per a algunes categories va propiciar que els seus companys de club els acompanyessin, augmentant així la participació mitjana del circuit gironí, fins arribar als gairebé 800 atletes.

Cal destacar que el millor cadet va ser Aaron de las Heras del CA Igualada, mentre Èlia Saura (CA Canaletes), va ser la millor fèmina.

La propera setmana el Circuit Gironí de Cros es desplaça a la Garrotxa per recuperar la jornada d'Olot que es va ajornar per pluja. Aquesta jornada serà la cloenda del Circuit Gironí de Cros i la darrera puntuable pel Gran Premi Consell Comarcal de la Selva.