Victòria convincent a Barakaldo, un rival directe, d'un Bordils que frega la permanència a Plata. Els de Pau Campos van saber dominar, en tot moment, els temps del partit per a poder endur-se una clara victòria que deixa els bascos, quarts per la cua, a nou punts dels gironins.

Un parcial d'1-3 només d'inici ja va posar les coses de cara al Bordils, que, al minut 20, ja guanyava per sis gols de diferència (4-10), gràcies a una sòlida defensa, en la que el treball en equip va minimitzar els efectes de la baixa de Joan Vilanova, i això es va veure al deixar els locals amb només nou gols al descans.

A la segona part, el Bordils va seguir convençut de la victòria i no es va posar nerviós quan els locals es van acostar a només tres gols, confiant en la feina que feien i l'aposta els va sortir bé.

La victòria reforça els de Pau Campos, que reben el proper dissabte La Roca, en un partit per agafar forces abans d'afrontar una sèrie difícil de quatre partits en què el Bordils haurà de viatjar a Valladolid, rebre el Go Fit i afrontar dos partits consecutius fora de casa, a la pista del Bidasoa i de l'Amenábar Zarautz.