Massa càstig per a un bon Palamós. Al minut 93 i quan ja no hi havia temps per a reaccionar, així va encaixar el degà la derrota ahir al Sagnier davant el Prat. El 2 a 1 d'ahir va ser una derrota injusta i dolorosa perquè el Palamós va fer mèrits per emportar-se els tres punts però va tornar cap a Palamós amb les mans buides.

Els homes de Mármol van merèixer més premi per ocasions, ganes i actitud, però, el futbol sovint té cops amagats que fa que uns visquin una gran alegria (el Prat) i els altres (el Palamós) una gran frustració i desencís.

En un dels millors partits a domicili de la temporada, el degà va patir una cruel derrota abans de rebre diumenge al líder de Tercera, un La Pobla de Mafumet que ahir va golejar 5 a 0 el Vilafranca.

La primera part podia haver acabat amb avantatge visitant perquè els gironins van gaudir de les dues ocasions més clares, la primera va ser un xut de Moha que Nacho va treure de la mateixa línia de gol (m.11) i ja a les acaballes, un xut de Marc Medina no va acabar en gol gràcies a l'excel·lent intervenció del porter Toni (m.39).

A la represa els homes dirigits per Manolo Márquez van aconseguir avançar-se mitjançant un xut de Molins des de l'interior de l'àrea (m.71). L'alegria dels potablava només va durar un minut perquè una extraordinària assistència de Manga la va aprofitar Arimany per córrer cap a l'àrea barcelonina i allà, amb sang freda i qualitat, superar en l'u contra u a Toni.

L'empat a un semblava que significaria la primera pedra o l'inici de la remuntada dels baixempordanesos cap a l'1 a 2, però va passar tot el contrari, el futbol va mostrar el costat més fosc i antipàtic als palamosins clavant-los un cop baix i massa dur amb el definitiu gol de cap de Nacho sobre la botzina (min.93).

Després de les dues darreres ensopegades, el degà s'haurà d'aixecar i fer-ho encarant un tram de calendari realment dur, ja que s'ha d'enfrontar a la Pobla de Mafumet, líder; Rubí, tercer; i Europa quart classificat.