El Club Patinatge Artístic Olot es va adjudicar ahir a Reus el seu catorzè títol -tretzè consecutiu- de campió de Catalunya en grups grans de xou. Des de la primera vegada, l'any 2001 amb la coreografia Lligams ha plogut molt. Des de llavors, les de Ricard Planiol dominen a plaer. Aquest cop amb Sobreviure, les de la capital de la Garrotxa van tornar a quedar primeres amb una puntuació tècnica de 9,76 punts, i 9,48 de mitjana en l'actuació artística. L'Olot va superar un cop més, el Reus Deportiu amb el treball Infinit, i el Masnou amb Termòmetre que van completar el podi.

En aquesta mateixa categoria, el Girona va ser quart, amb Fent i desfent, mentre que el Sarrià va acabar sisè amb Un moment màgic. El grup B de l'Olot, va ser setè amb el xou Buscant Destinatari, i serà a la Copa de Vigo. Finalment, el GEiEG va ser dotzè -penúltim- amb Contra el temps.

En la categoria de Quartets, el millor va ser el Parets amb Preludi, seguit del Reus i Masnou. El millor gironí de la categoria, va ser el Maçanet, amb Inevitable, que va acabar quart. La propera cita del CPA Olot serà el Campionat d'Espanya, que se celebrarà a Saragossa el 7 i 8 de març.