L'Olot, amb Rodri, presenta números de play-off però és que la ratxa dels garrotxins en els darrers partits és tan bona que els seus registres s'igualen amb els dos primers classificats, el Nàstic i el Lleida. Tots tres clubs, amb 14 punts sobre 18 possibles, són els millors del grup III de Segona B en el que portem de 2015, amb quatre triomfs, dos empats i cap derrota. A la classificació real, tarragonins i lleidatans són primer i segon. L'Olot, després de 24 jornades, ocupa la novena posició, després d'haver hagut de remuntar des de les posicions de descens. Sense fer fressa ni haver figurat mai entre els quatre primers ni entre els aspirants per ser-hi a final de temporada, l'equip de Rodri és a només tres punts del quart (Hèrcules), i a cinc del tercer, precisament l'Huracán, el seu proper rival.

Amb el primer objectiu, la permanència, encarrilat -els llocs de descens directe i de promoció són a nou punts-, a Olot han començat a fer números. És una possibilitat real lluitar en les últimes catorze jornades del campionat per acabar disputant el play-off? En una lliga tremendament igualada com aquesta, tot i que pugui semblar agosarat, la resposta és afirmativa. Això sí, els garrotxins disposen de poc marge d'error i es jugaran les seves opcions en els propers partits. Dissabte a València davant l'Huracán, i posteriorment rebent l'Olímpic a casa i anant al camp del cuer, l'Elx Il·licità. La prova de foc definitiva arribarà tot seguit, el 8 de març, amb una autèntica final contra el líder indiscutible de la lliga, el Nàstic.

El club garrotxí, que acaba d'engegar el procés per transformar-se en Societat Anònima Esportiva (SAE) en una maniobra feta pensant en un hipotètic ascens futur al futbol professional, no ha amagat mai la seva ambició i aquesta temporada s'havia fet una plantilla per lluitar a la zona alta que, d'entrada, amb Arnau Sala, es va veure abocada a la pugna per evitar el descens. L'arribada de Rodri ha permès capgirar els registres i convertir l'Olot en un dels rivals més durs de batre de la categoria. Els garrotxins no han perdut encara cap partit aquest 2015 i l'última derrota es remuntada a l'encaixada davant del filial del Vila-real (1-0) en la darrera jornada de l'any passat. Els groguets, en canvi, s'han anat desinflant.