L'equip de Ramon Jordana ha deixat escapar una victòria que tenia a les seves mans, guanyava de set punts a menys de dos minuts pel final de la pròrroga, però, a manca de només cinc segons el cèrcol ha escopit un darrer tir de Noemí Jordana i l'Uni no ha pogut evitar la increïble remuntada del Conquero. Les andaluses jugaran demà a la tarda la final contra el Perfumerías Avenida de Marta Xargay pel matí, ha superat el Rivas amb molta facilitat (74-47).

Abans, a la primera meitat, el partit s'ha complicat ràpidament per a les gironines quan una de les seves peces més determinants, Ify Ibekwe, ha fet la segona falta personal quan encara no s'havien jugat quatre minuts de partit. Una patacada que Ramon Jordana no ha intentat solucionar recomponent l'equip, per passar a jugar amb tres petites més estona, sinó que ho ha het donant confiança a Jael Freixanet. L'encert des del triple de l'aler manresana, tres triples abans del descans, ha estat clau perquè l'Spar Citylift Girona hagi pogut aguantar bé els cops del Conquero en uns dos primers quarts en els quals, amb ratxes de bon joc per part dels dos equips, l'equilibri ha estat la nota predominant.

En el tercer període, l'equip Ramon Jordana ha passat pel seu moment de crisi més angoixant, arribant a perdre per set punts de diferència (40-47), però el Conquero no ha sabut trencar el partit i cinc partits d'Ibekwe, en la seva primera aparició en el partit, ha permès arribat al darrer quart amb el marcador encara igualat: 49-47, favorable a les gironines. Ja en el darrer quart, l'Uni ha resolt un altre moment molt complicat, perdia de cinc punts a manca de dos minuts i mig pel final (53-58), per arribar al car o creu final. Amb 9 segons per al final del temps reglamentari, i empat a 62 en el marcador, Brittany Chambers va tenir dos tirs per evitar la pròrroga, però no els va fer i en els cinc minuts d'afegit dos triples consecutius de Noemí Jordana han obert un forat de set punts, 69-62 a falta de poc més d'un minut i mig pel final, que, de manera inexplicable, no ha estat suficient per assegurar la victòria. El Conquero ha capgirat el marcador i, a cinc segons del final, el darrer tir de Jordana no ha volgut entrar.