El Camp Nou ha viscut aquesta tarda de diumenge una pluja de gols que li serveixen a l'equip de Luis Enrique sumar l'onzè triomf consecutiu. Lluny queda ja la derrota davant la Reial Societat que va suposar un punt d'inflexió en un equip que, ara per ara, és viu en les tres competicions i espanta a tot aquell que se li posa per davant.

Amb aquest triomf, el conjunt blaugrana present iguala una marca en poder del Barça de Pep Guardiola de la campanya 2008-09, la del triplet.El rècord de victòries consecutives del club, però, encara és lluny i es troba en poder de Frank Rijkaard, qui en la temporada 2005-06 va liderar divuit victòries consecutives per a un equip que es va emportar la Lliga, la Champions i la Supercopa d'Espanya.

Messi ha estat el líder de l'equip i amb els seus tres gols ha estat decisiu (37, 58 i 64). Abans, però, ha estat Neymar qui ha obert la llauna, poc després de complir-se el primer quart d'hora de joc. I Luis Suárez, que ha sortit al camp en la segona part, ha estat l'encarregat de posar el 5-0 definitiu.