Ramon Jordana no va voler culpar els àrbitres de la derrota d'ahir contra el Conquero i, ràpidament, va admetre que "hem perdut el partit dos cops i no hi ha res a dir, perquè l'hem perdut al final de la pròrroga, quan guanyàvem de set punts quan faltava un minut i mig, i també l'hem perdut abans, al final del temps reglamentari". Amb tot, el veterà entrenador de Torelló no es va poder estar de queixar-se del criteri arbitral, sobretot el d'Esperanza Mendoza, en el tram final del partit, recordant una falta en atac de Gidden. "Hauríeu de mirar el vídeo i veure com ens ha xiulat la senyora àrbitre en els últims sis minuts, no ens n'ha xiulat ni una a favor. S'ha de tenir collons per xiular així i l'hi he dit personalment a ella", va dir Jordana que, ja deixant-se anar, va dir que "suposo que deu ser andalusa o d'un lloc així i volia que el Conquero jugués la final".

Jordana va posar com a exemple una falta en atac de Vanessa Giden a menys de mig minut per al final de la pròrroga, amb empat a 69 en el marcador, quan la jamaicana ja tenia un rebot a les mans que, si hagués acabat en bàsquet, hauria estat decisiu. "S'estava ja aixecant per anotar i han xiulat la falta en atac, ha estat increïble prendre aquesta decisió i just en una jugada que, segurament, ens hauria donat la victòria si hagués acabat en bàsquet".

Tot i la seva contundent crítica a Maria Esperanza Mendoza, Ramon Jordana va admetre que el seu equip havia tingut el partit gua?nyat un parell de cops i no l'havia pogut acabar de lligar dins el sac. "Al final dels 40 minuts, en un temps he recordat a les jugadores que encara ens quedava una falta i, amb divuit segons per jugar, però no ho hem fet", va dir el tècnic de Torelló, que ahir, per primer cop aquesta temporada, va veure com el seu equip no solucionava bé un final ajustat. "Hem comès errades que normalment no fem, són partits amb molta tensió, però tampoc puc recriminar res a les jugadores perquè han jugat amb la mateixa intensitat de sempre", argumentava el tècnic de l'Spar Citylift Girona, que reconeixia sentir-se "frustrat" per la derrota i no poder passar a la final per jugar contra un rival, Perfumerías Avenida, que "s'adapta molt millor a les nostres característiques com a equip que no pas el Conquero".