Després d'encadenar la seva onzena victòria consecutiva davant el Llevant (5-0), el tècnic del Barcelona, Luis Enrique Martínez, va assegurar que els seus jugadors no pateixen "cap excés d'eufòria" ja que, segons va considerar, són conscients que "no estan sols" en la lluita pels títols.

A la roda de premsa posterior al partit, el tècnic asturià va admetre que la victòria davant l'equip granota reforça tots els jugadors després que hi tinguessin participació homes menys habituals com Marc Bartra i Pedro Rodríguez.

"Estic especialment satisfet perquè són els tipus de partits que es compliquen. Hem fet un bon segon temps. L'equip segueix creixent, tots volen participar i crec que és una victòria que reforça tots els jugadors. És una desgràcia no poder donar minuts a tots ells, però quan els tenen els aprofiten", va destacar.

Després de la derrota del passat quatre de gener a Anoeta, el Barcelona ha comptat tots els seus partits en victòries, cosa que no ha canviat l'ànim al vestidor. "Els jugadors no tenen excés d'eufòria perquè saben el que costa guanyar títols. Ara, l'eufòria de la nostra afició m'encanta, és clau, ens fa ser optimistes", va afegir.

Tampoc li importa a Luis Enrique haver igualat el rècord d'onze victòries consecutives que va sumar el Barça de Pep Guardiola de la campanya 2008-09, la del triplet. "No és important el nombre de victòries seguides, sinó guanyar títols", va puntualitzar l'entrenador blaugrana, que va destacar el bon nivell mostrat pels seus jugadors en un partit que dissabte havia qualificat com a "trampa".

"L'important és que tin?guem moltes possibilitats de fer mal al rival. El fet de tenir diferents opcions i poder fer mal al rival ens beneficia clarament", va destacar sobre la riquesa en el joc dels seus futbolistes. Va elogiar també Pedro - "un jugador que ha estat, és i serà clau", va dir-, mentre que en ser preguntat per donar descans a Messi, autor d'un triplet, va tirar pilotes fora assenyalant que "la idea és gaudir i això és el que estem fent, gaudint al màxim".

Lucas Alcaraz

Malgrat l'àmplia derrota al Camp Nou (5-0), l'entrenador del Llevant, Lucas Alcaraz, va indicar que "fins al segon gol del Barcelona" el seu equip estava fent "les coses bé". El tècnic andalús va considerar que els seus jugadors havien completat "un primer temps digne", si bé va admetre que després del tercer gol blaugrana a la segona meitat el seu equip va patir una baixada psicològica "important".

Els rècords de Messi

No va ser un diumenge qualsevol per a Leo Messi, que va celebrar el seu partit 300 a la Lliga espanyola amb l'enèsim festival ofensiu de la temporada, sumant una assistència i tres gols que li permeten situar-se a dos gols dels 28 que porta Cristiano Ronaldo. Als seus 27 anys, el "10" blaugrana va viure davant el Llevant, una de les seves víctimes preferides, un dolç tricentenari deu anys i quatre mesos després que Frank Rijkaard li donés l'alternativa en un derbi contra l'Espanyol.