L'olotí Nan Oliveras (Where is the limit) va aconseguir el triomf en el 19è Cros d'Olot, prova en què no participava des de feia dues edicions, ja que tenia un calendari massa atapeït. De fet, Oliveras, centrat en el món del triatló, ha iniciat la seva pretemporada particular amb aquesta prova, per preparar-se de cara a revalidar el campionat d'Espanya i aconseguir la classificació pel Mundial Sub23 de Chicago.

En la cursa que tancava la present edició del Circuit Gironí de Cros, el vencedor en categoria masculina sènior (Oliveras competia en promesa) va ser Jordi Rabionet (CA Salt Esports Parra), que va completar els 7.600 metres del recorregut amb un temps de 26 minuts i 59 segons, , 25 segons més que el vencedor.

En categoria femenina la vencedora va ser l'arbucienca Anna Quílez (CA Lloret-La Selva), que va aconseguir emportar-se la prova amb un temps de 17 minuts i 14 segons. Quílez va aconseguir imposar-se a la també promesa Mercè Barris (JA Sabadell) i a la VeteranaB Anna Martínez (C.N. Banyoles), mentre que la primera classificada Sènior va ser Sara Ramon (AA Catalunya).

En la classificació global els atletes del CA Lloret-La Selva Hamid Kabouri i Anna Quílez van aconseguir la victòria.