Torna la Lliga de Campions i ho fa aquest vespre amb un duel d'alt voltatge, el que enfrontarà al Parc dels Prínceps el París Saint-Germain amb el Chelsea, i amb el retorn a Europa del Bayern de Guardiola, disposat a encarrilar a Ucraïna la seva eliminatòria de vuitens contra el sempre perillós Xakhtar Donetsk.

A París, dos dels aspirants a coronar-se com a campions continentals en la final que aquest any es disputarà a Berlín, es veuen les cares un any després de l'eliminatòria que va enfrontar, precisament, francesos i anglesos. En aquella ocasió, va ser el Chelsea, que acabaria caient amb l'Atlètic en semifinals, el que eliminava els parisins. Un cert ànim de revenja hi haurà, per tant, aquest vespre al Parc dels Prínceps. Això sí, ho farà amb un Chelsea al capdavant de la Premier League amb molta solvència, i un Paris Saint-Germain que viu un moment delicat, ple de dubtes i en el que no s'acaba de trobar gens còmode. El tècnic gal, Laurent Blanc, no podrà comptar amb els lesionats Cabaye, Lucas Moura i Marquinhos, mentre que té el dubte de Thiago Motta i Matuidi. L'única bona nova és el retorn de Javier Pastore, que ha tornat a entrenar-se.

Pel que fa el Chelsea, l'equip de José Mourinho arriba a la cita en un gran moment de forma, descansat després de la seva matinera eliminació a la Copa, i amb l'única incògnita de saber si podrà comptar amb l'atacant Oscar, lesionat en el darrer compromís oficial.

Uns quants quilòmetres més a l'est, el Bayern de Guardiola, que havia arrencat el 2015 amb força dubtes, s'enfrontarà al Xakhtar amb les piles novament carregades. Sobretot després que aquest passat cap de setmana despatxés l'Hamburg a la lliga per un contundent 8-0. Pep Guardiola podrà disposar de Xabi Alonso i Jerome Boateng per enfrontar-se a un equip, l'ucraïnès, que compta amb el màxim golejador de la competició: el brasiler Luiz Adriano, autor de 9 gols en la lligueta de grups.