L'entrenador de l'Espanyol, Sergio González, va explicar ahir que per al matx d'aquest vespre contra el Getafe que no hi sigui Sergio García "és una motivació per a la resta dels seus companys, que tenen l'oportunitat de fer aquest pas endavant". El tècnic va reconèixer que el davanter "és el nostre jugador franquícia, el més determinant, i que no estigui en el camp no és bo per a nosaltres". De tota manera, va mostrar la seva confiança en el grup: "Tinc total tranquil·litat. El que surti al seu lloc no farà el que fa Sergio, però rendirà a un bon nivell". El capità blanc-i-blau, juntament amb Víctor Sánchez i Colotto són baixa per sanció.

Gonzaélz va explicar que disputar un altre partit com a visitant, després d'empatar a San Mamés i guanyar a Màlaga, "és un repte bonic. Volem reafirmar-nos fora de casa. Anem amb molta il·lusió. La gent està molt alegre i amb ganes de fer coses importants", va postil·lar el tècnic català. L'entrenador va apuntar que, en principi, alinear Stuani i Caicedo a l'onze no és un escenari ideal. "No és la millor solució per tenir un bon atac que beneficiï l'equip, encara que és una possibilitat i és una alternativa més que podem usar sempre que ho trobem oportú", va explicar.

El Getafe mereix tots els respectes de Sergio González: "Els veig amb una mica més de ?confiança, a gust, tranquils, treballant la línia de quatre de la defensa amb els dos pivots i deixant total llibertat als tres mitjapuntes".