El Salt va pagar molt cara una mala primera part i va caure a la pista d'un rival directe. Amb tot, però, va ser capaç d'aguantar l'average particular al seu favor, ja que en el partit de la primera volta havien aconseguit imposar-se per disset punts i, al final, la derrota a Lleida va ser per catorze.

El partit no va començar gens bé per al Salt, que erraven molts llançaments i no acabaven de trobar solucions clares de tir, per sort, el Pardinyes tampoc acabava d'estar fi i es va arribar al descans sis punts avall.

A la represa, el Salt es va posar dos punts per sobre, però un recital de triples consecutius dels locals va enfonsar l'equip d'Èric Surís, justament quan jugava el seu millor bàsquet, i van acabar el tercer quart quinze punts per sota. A l'últim quart van intentar mantenir les diferències per, al final, aconseguir mantenir l'average a favor de cara a empats a final de temporada.

Aquesta tarda és el torn del Quart Piscines Sant Feliu, que rep el Martorell-Solvin al seu pavelló (19:15), amb l'objectiu d'aconseguir una nova victòria que el mantingui una jornada més als llocs capdavanters.