El pilot asturià Fernando Alonso, que ahir al migdia va patir un accident al Circuit de Catalunya, estarà en observació entre 24 i 48 hores a l'Hospital General de Catalunya, on ha passat la nit.

"Fernando s'ha sotmès a diverses revisions per precaució i està bé. Però estarà entre 24 i 48 hores en observació", va explicar el representant d'Alonso Luis García Abad. "Ha vingut per precaució. Se li han fet totes les proves pertinents, que han sortit bé. El xoc amb la tanca ha provocat tota la resta. Ara és a la llitera, còmode i tranquil·let. Tot ha ocorregut en situacions normals", va dir García Abad.

A més, García Abad va aclarir que l'accident no va ser a causa d'una fallada del cotxe o a una indisposició del pilot. "Desmentim que es trobés malament abans de l'accident. El cotxe ha agafat grip, hi havia un vent terrible i se n'ha anat contra la tanca", va dir.

Fernando Alonso havia rodat una vintena de voltes a la sessió matinal dels test d'ahir diumenge quan va sortir en el tercer revolt del traçat barceloní i va estavellar el seu McLaren contra el mur de protecció.El bicampió mundial va ser traslladat en ambulància a l'hospital del circuit, com marca el protocol de la Fórmula 1 i, des d'allà, evacuat en helicòpter fins a l'Hospital General de Catalunya.