L'entrenador del Barcelona, Luis Enrique, va dir que estava "molt satisfet" per la victòria 1-2 a l'Etihad Stadium sobre el Manchester City, però va ?subratllar que l'eliminatòria "no està sentenciada". "És una gran victòria i el resultat és merescut. La primera part ha estat esplèndida, hem tingut moltes ocasions. Ens sentim orgullosos", va explicar l'entrenador blaugrana.

"Els primers 45 minuts han estat molt bons: hem generat superioritat al mig del camp i hem evitat que trobessin David Silva entre línies. A la segona meitat, però, ells han pressionat i hem patit, però el resultat és just", va declarar, satisfet, Luis Enrique. En l'última jugada del partit, l'argentí Lionel Messi va poder ampliar la diferència dels blaugrana, però el seu penal el va detenir Joe Hart. L'astre tampoc va poder aprofitar el rebuig per marcar de cap perquè el seu remat se'n va anar a fora fregant el pal. "Els penals els fallen els que s'atreveixen a llançar-los, i el nostre llançador designat és Messi", va sentenciar Luis Enrique a l'estadi del City.

"Encara que haguéssim guanyat 1-3 l'eliminatòria seguiria estant oberta. L'objectiu és el mateix per al partit de tornada: afrontar-lo amb serietat i guanyar-lo", va tancar l'entrenador del Barça, que preguntat per com estava Messi al vestidor després del seu error va recórrer a l'estirabot: "El que passi al vestidor no l'importa a ningú i menys a vosaltres", va assegurar amb un somriure.