L'Olot vol deixar enrere el gust de la derrota i buscarà, des del primer minut una victòria al camp del cuer, l'Elx Il·licità. Els olotins, que abans d'inicar-se la penúltima jornada es trobaven a tres punts del quart classificat, inicia aquesta jornada a sis punts, ja que les dues derrotes consecutives (Huracán València i Olímpic de Xàtiva) li han fet frenar la progressió constant que seguia cap a les primeres posicions del campionat.

El partit d'avui (12:00) al Camp Díez Iborra, del complex esportiu de l'Elx, ha de ser un contrapunt a aquestes dues derrotes consecutives per demostrar que l'equip té gana de victòria. Davant seu, el cuer de la categoria, però un cuer que vol sortir del final de la taula i ho està demostrant les últimes jornades amb una millora del seu joc i ja va aconseguir guanyar el seu últim partit com a local (2-1 davant l'Alcoià) i, la passada jornada va vendre cara la seva pell al camp del Lleida, segon classificat.

Això fa preveure que l'Olot s'haurà d'esforçar al màxim per poder treure els tres punts d'aquesta visita, tres punts que poden significar molt de cara a la recta final de campionat, ja que una nova derrota els allunyaria, ja gairebé de forma definitiva, de les posicions de play-off.

Tot i les dues derrotes, Antonio Rodríguez, Rodri, es mostra serè, perquè considera que "hem d'estar tranquils i seguir en la mateixa línia de joc, tot i que en els últims dos partits hem comès errors que hem de mirar d'arreglar". Hi haurà, a més, l'al·licient del retrobament de Jordi Hostench, exOlot, amb els seus antics companys com a local.

El tècnic, pel desplaçament, que van fer ahir a la tarda, podrà comptar amb tota la plantilla, excepte Musa, que es va haver de quedar a Olot, sancionat.