El CF Lloret es va retrobar amb la victòria a casa i va superar (2-0) el Girona B, en un partit accidentat. Els lloretencs van dominar la major part del partit i, en el minut 5, va aconseguir avançar-se per mitjà d'Agi, que va batre el porter visitant Andrés pel pal curt, amb un xut molt potent. El partit es va igualar molt fins que, al tram final un penal provocat per Agi va ser transformat per Peke. En aquesta acció es va lesionar Roura i el partit es va haver d'aturar 20 minuts, a l'espera de l'ambulància per endur-se'l a l'Hospital de Blanes. El jugador del Girona va patir una doble fractura de tíbia i peroné i va ser traslladat ahir mateix a Girona on, possiblement serà intervingut demà a la Clínica Onyar.

El Farners va ser capaç de tractar de tu a tu el potent Júpiter, en un partit marcat pel penal, que quan més dominaven els locals, va marcar el col·legiat a favor del Júpiter. Si bé el Farners va aconseguir marcar el gol de l'empat, el conjunt visitant va dominar el tram final del partit i va transformar el segon gol a manca de cinc minuts per al final, aprofitant una indecisió de la defensa.

La Jonquera va caure derrotat per la mínima al camp de l'Avià, en un partit que semblava que estava abocat a l'empat a zero final i en què un tardà gol d'Oriol Martínez va acabar donant els tres punts al conjunt local.