La lesió de Sergio Busquets, que va haver de ser substituït en el minut 40 del partit, va ser sens dubte la nota negativa de la nit. El migcampista pateix una lesió a la sindesmosi del turmell dret. El jugador serà sotmès a més proves aquest dijous per conèixer l'abast exacte de la dolència, tot i que les primeres impressions d'ahir deien que podria perdre's el clàssic contra el Madrid (dia 22) i estar ?almenys un mes de baixa.

Busquets es va fer mal en una acció amb Tomás Pina en el minut 40 de partit. Quan intentava aturar una passada, va rebre l'impacte del jugador rival i el turmell se li va torçar.

Luis Enrique, als vestidors, no va dubtar a assenyalar ?aquesta circumstància com el pitjor de la nit, tot i que amb el seu habitual to, no va precisar cap dada sobre la lesió ni el temps que podria estar de baixa. Sobre l'haver superat l'eliminatòria, va dir que "està molt bé, però ara la final s'ha de guanyar". "És un moment positiu per a l'equip. Nosaltres ara ens centrem en el pròxim partit. Quant a la Copa veurem si podem aixecar el títol quan ens toqui pensar en això".

Luis Enrique també va indicar que "no podíem haver planejat un partit millor. No teníem pensat marcar en la primera ocasió. No volíem un partit d'anada i tornada, volíem tenir el control. Sabíem de la dificultat que ens trobaríem, no volíem molts moments àlgids i volíem buscar el control".

Luis Enrique va destacar que arran de l'expulsió del local Pina el partit "es va obrir molt. Del rival va comentar que malgrat l'expulsió va tenir ocasions. "És un dels millors equips de la Lliga i sempre ens costa competir contra ells. Tenen molt nivell, però quan hem fet l'1-2 ja s'ha trencat l'eliminatòria al nostre favor", va dir.