L'Open de BTT de Girona, tradicionalment vinculat a la ja ?desapareguda Caixa de Girona, va ser el viver de grans referents del BTT (Hermida, Trayter, Gispet, Puigros, Mascarreras...); i, tot i que ara no surtin tants bikers d'elit, el circuit continua en peu ara sota la nova denominació d'"Open BTT Càrniques Celrà".

Cassà de la Selva obrirà el pròxim diumenge 15 de març, el Circuit amb la primera de les sis proves programades de què constarà el campionat, que tindrà la novetat com les inscripcions totes on-line i la incorporació d'un xip electrònic a les plaques/dorsals.

Es recuperen els circuits de 10 quilòmetres, i els 2,5 per a les curses de promoció, amb horaris a dos quart de deu i a dos quarts de dotze (promoció). Hi haurà premis en metàl·lic per als tres primers classificats de cada categoria que puntuaran per al rànquing de la Federació Catalana de Ciclisme.

El calendari d'aquesta edició 2015, d'aquest "Open BTT Càrniques Celrà" és: Cassà de la Selva (15 de març); Sant Joan les Fonts (6 d'abril), Blanes (26 d'abril); Quart (17 de maig); Sant Feliu de Guíxols, Open i Campionat gironí (7 de juny); i Fornells de la Selva, Open i Campionat d'Espanya (12 de ?juliol).