El pilot de Castellar del Vallès Dani Pedrosa (Repsol Honda RC 213 V) va anunciar després del Gran Premi de Qatar de Moto GP disputat al circuit de Losail que deixava de córrer temporalment ja que "és evident que no puc se?guir corrent d'aquesta manera".

"Bàsicament vull explicar la meva situació, ja que fins ara fa un any just que he tingut moltíssims problemes amb l'avantbraç dret i estava patint bastant en silenci aquesta difícil situació", va reconèixer Pedrosa.

"He intentat per tots els mitjans arreglar-ho, l'any passat, com sabeu, ja vaig tenir una operació a meitat de temporada, la qual no em va ajudar en cap sentit i és per això que la situació durant l'any passat va ser molt difícil, amb molts problemes", va afegir. "En acabar l'any vaig estar viatjant per tot el planeta, provant amb diferents doctors, per trobar una solució per al meu braç, gairebé cap em va recomanar operar, sinó millorar el braç amb algunes tècniques, però és evident que no puc seguir corrent d'aquesta manera, ja que no puc donar el màxim de mi i ja fa temps que pateixo aquesta situació i és molt difícil competir d'aquesta manera", va reconèixer el pilot català.

"L'equip sabia d'aquesta situació, evidentment, i ara hem arribat a un punt en què he d'intentar solucionar el problema, no tinc moltes respostes de com serà, però he de trobar la manera d'arreglar-ho, ja que és evident que així no puc seguir corrent, perquè no puc donar el millor de mi", va explicar.

"Intentarem treure el màxim per trobar una solució aviat, però per ara no tinc respostes de què és el que passarà", va manifestar Dani Pedrosa.