Sempre s'ha dit que els davanters viuen del gol i la majoria d'ells, quan fa temps que pateixen una sequera important i arriba el dia que aconsegueixen trencar-la, expressen alleugerits que s'han tret un pes de sobre. Al Llagostera dins la nòmina de set davanters que Carrillo, Alsina i Álvarez tenen a les seves ordres, un d'ells ha mantingut un idil·li molt bo amb el gol com és el cas de l'andalús pitxitxi dels blaugrana, Sergio León (8 gols); d'altres preferirien sumar-ne algun més com són els casos de Juanjo (5), Imaz (4), Querol (3) i Perea (1);?però qui es conformaria a estrenar-se celebrant un primera diana amb el Llagostera en l'últim partit són els atacants Eloy Gila i Arturo.

"bviament, existeixen múltiples factors que expliquen el perquè un davanter acabi un curs sense anotar cap gol. Per exemple, les lesions, la manca de minuts, la mala fortuna, arribar a mitja temporada... En el cas d'Eloy Gila, el davanter barceloní ha estat titular en dos dels tres darrers partits:, davant l'Albacete (2-3) i Mirandés (0-1), tots dos a casa. Però majoritàriament els tècnics l'han utilitzat més com una arma revulsiva per a les segones parts. L'ex Nàstic ha participat en 27 partits amb el Llagostera, en què ha acumulat un total de 1.620 minuts.

El protagonisme d'Eloy Gila a l'inici de temporada amb Santi Castillejo era evident i amb el tècnic navarrès les seves presències a l'onze incial eren habituals. Va gaudir de fins a set titularitats en les nou jornades d'estada de Castillejo a la banqueta. En una d'aquestes titularitats va contribuir de manera decisiva en la victòria dels del Gironès al Mini Estadi (0-1). Aquell dia, una acció de contracop conduïda per Gila va acabar amb un gol en pròpia porta del jugador del Barça B, Patric. El 0 a 1 davant el filial blaugrana va ser la primera victòria dels llagosterencs a domicili i fins a dia d'avui, la vegada que Eloy Gila ha estat més a prop de fer el primer gol a Segona A amb el Llagostera. La temporada passada, Eloy Gila sí que va marcar gols i contribuir a l'ascens anotant-ne onze.

El cas d'Arturo

A diferència dels altres davanters de la plantilla, pel davanter Arturo Juan Rodríguez Pérez-Reverte el fet d'haver arribat durant el mercat d'hivern ha significat haver disposat de menys partits a l'hora de fer gols. Per tant, el grau de dificultat, en el seu cas, ha estat més alt. L'atacant de Cartagena, que militava aquesta mateixa temporada a les files de l'Alcorcón, va arribar a la disciplina dels gironins a principis de gener i ha tingut 22 jornades per fer un gol, però a manca del partit d'aquest diumenge a Valladolid tampoc ha tingut la fortuna de celebrar-ne cap.

Amb 18 partits jugats i un total de 679 minuts, Arturo és el davanter que menys ha jugat d'entre els set puntes del Llagostera. Ell, com Eloy Gila, també fa fer un munt de gols la temporada passada i també a la Segona B. En el cas del murcià va ser el Roda del grup manxec i la xifra va ser prou destacada ja que en 19 partits en va anotar 15. Diumenge, els dos únics davanters que no han vist porteria aquesta temporada, sempre i quan els tècnics ho considerin oportú, tindran una darrera oportunitat per encetar el seu caseller de gols a l'estadi José Zorrilla de Valladolid. Val més tard que mai i si serveixen per tancar la temporada amb algun punt a favor, encara millor.