Poc ha tardat Lewis Hamilton a tornar a posar les coses al seu lloc. L'anglès, que havia vist com Rosberg es posava a només 10 punts d'ell després de la polèmica cursa de Mònaco, no va donar cap opció al seu company d'equip que no va poder discutir-li la victòria ni en la sortida. Una sortida en la qual l'alemany de Mercedes va tenir més feina a controlar Kimi Raikkonnen, que sortia tercer, que no pas a atacar Hamilton, que de seguida va obrir forat i es va limitar a gestionar el seu avantatge.

Per darrere Rosberg es mantenia en la segona posició i es distanciava de Valteri Bottas que va superar el seu compatriota Kimi Raikkonen. L'emoció la donava per darrere el seu company d'equip Sebastian Vettel que sortia des de la dissetena posició i que començava un festival d'avançament que va portar-lo a remuntar fins acabar en la cinquena posició. Gran cursa la del pilot alemany al Canadà, on es va veure afectat per un problema electrònic en el seu monoplaça dissabte en la qualificació, que el va relegar al darrere de tot de la graella. Qui sap si hauria pogut competir contra les bales platejades de Mercedes si no hagués tingut aquest problema. L'alemany de Ferrari continua sent el millor de la graella, Hamilton i Rosberg a banda. Per darrere de Rosberg van entrar Felipe Massa i un Pastor Maldonado molt combatiu. Gran paper el de Lotus aquest cap de setmana al Canadà. De llarg l'escuderia que més millores ha portat.

Ara Hamilton augmenta a 17 els punts d'avantatge respecte a Rosberg en un campionat que cada cop albira una lluita exclusiva entre els dos pilots de l'escuderia alemanya, com la temporada passada.

Alonso es torna a retirar

McLaren Honda continua navegant en una temporada on gairebé cada cursa continua sent un suplici pels dos pilots de l'escuderia. Alonso, que sortia tretzè, no va poder optar a punts i, de fet, on més es va poder lluir va ser en la lluita que l'espanyol va tenir amb Vettel, en la que es va veure la importància del cotxe. Alonso va aguantar amb dignitat fins on va poder. De fet, al final l'asturià reconeixia que la posició de la graella era fictícia. Cal que canviïn molt les coses a McLaren, perquè l'ambient està molt tens amb els resultats de l'equip.

Qui també està perdent pistonada és Carlos Sáinz que ahir, en una cursa complicada al GP del Canadà, va acabar dotzè fora dels punts.