La selecció espanyola es va tornar a concentrar a la Ciutat del Futbol, sense Andrés Iniesta, que no estarà en l'amistós davant Costa Rica (dijous) ni el partit de classificació a l'Eurocopa 2016 a Bielorússia (diumenge).

Els jugadors que la passada setmana es van entrenar a La Ciudad del Futbol i van tenir el cap de setmana lliure, més Santi Cazorla i David Silva com a novetats després d'acabar les seves temporades amb Arsenal i Manchester City,van quedar concentrats a l'Hotel Sefutbol. A la tarda s'hi van afegir els futbolistes del Barça i Álvaro Morata (Juventus).

Les preguntes sobre la celebració de Gerard Piqué de la conquesta de la cinquena Copa d'Europa del Barcelona, amb el seu record al madridisme i la festa del portuguès Cristiano Ronaldo després de ser golejat al Vicente Calderón, van rebre els internacionals, especialment als madridistes, que no es van parar a parlar davant els mitjans de comunicació.

Tan sols ho va fer el porter Sergio Rico, per felicitar Aleix Vidal, absent en l'arribada perquè estava sent presentat pel Barcelona com a nou fitxatge per a la pròxima temporada. Es va afegir al grup a la tarda, amb Piqué, Marc Bartra, Sergio Busquets i Pedro Rodríguez. També Álvaro Morata, davanter del Juventus, després de disputar dissabte la final de la Lliga de Campions.

Del Bosque no ha cridat cap jugador per ocupar el buit que deixa en la convocatòria Iniesta i a 2/4 de 8 del vespre va dirigir el primer entrenament de la setmana pensant en l'amistós contra Costa Rica de dijous i l'oficial de diumenge a Bielorússia.