El tècnic barcelonista Luis Enrique Martínez ha renovat el seu contracte amb el club blaugrana dues temporades més, fins al juny del 2017, segons ha anunciat el president de l'entitat, Josep Maria Bartomeu.

El tècnic, que té contracte fins al juny del 2016, s'havia mostrat reticent a anunciar els seus plans de futur després del triplet aconseguit pel FC Barcelona.

Luis Enrique havia mostrat la seva disconformitat amb la destitució d'Andoni Zubizarreta com a director tècnic, cessament que es va produir a principi de gener, el mateix dia que l'equip va perdre a Anoeta i el president va anunciar una convocatòria electoral per a finals de temporada.

Amb l'ampliació del contracte de Luis Enrique i el seu equip tècnic, als últims dies Bartomeu ha renovat Jordi Alba, Pedro Rodríguez i Dani Alves. A més el Barça ha signat el carriler del Sevilla Aleix Vidal.

La decisió de renovar Luis Enrique ha estat l'última adoptada per Josep Maria Bartomeu abans de presentar la dimissió del seu càrrec per presentar-se a les eleccions del pròxim mes.