Abans d'anunciar la renovació de Luis Enrique, el Barça també es va assegurar la continuïtat del lateral dret Dani Alves, que finalment ha acceptat l'oferta blaugrana per dos anys més, més un altre d'opcional, després d'haver tensat les relacions i haver acordat amb el club subscriure un nou compromís.

L'acord, confirmat pel FC Barcelona, arriba després que el jugador hagués anunciat fa uns dies que les negociacions s'havien trencat.

L'equip català, que ahir va dissoldre la junta directiva per iniciar-se les eleccions, resol un cas en el qual havia decidit plantar-se amb l'oferta que el jugador signarà. Es dóna el cas que l'acord, a més de tancar-se unes hores abans que el president Josep Maria Bartomeu i la seva junta dimitissin, també arriba despae gener del 2016 competirà amb el brasiler per la posició.

D'aquesta forma, després de diverses desavinences, i que fins i tot el jugador en les celebracions del triplet arribés a dir que no sabia si era l'últim instant com a blaugrana, amb els ulls plorosos, el Barcelona firma amb Alves un acord de renovació per dos anys més un altre opcional. Avui el lateral farà una roda de premsa per explicar-ho.