Lluís Carrillo no seguirà la temporada que ve a la banqueta del Llagostera i és possible, fins i tot, que acabi abandonant el club. Després d'haver exercit de primer entrenador des de mitjan temporada passada, a Segona B, i des de la desena jornada d'aquest curs, a la Lliga Adelante, com a conseqüència de la pressió de la Federació per evitar que Oriol Alsina fes aquestes funcions sense tenir el títol, el Llagostera li ha ofert un altre càrrec dins l'organigrama, centrat en les tasques de scouting. Carrillo ha demanat un parell de dies per rumiar-s'ho.

Per a la banqueta hi ha dues opcions: Oriol Alsina o Òscar Álvarez. La voluntat de l'actual director esportiu i segon entrenador seria posar-se ell mateix a fer de primer però per aconseguir-ho ha d'aprovar els exàmens del tercer nivell del curs d'entrenador que farà aquest estiu. Si Alsina té el títol, exercirà de tècnic. Com fins ara, però poguent constar a les actes com a tal. Si no aconsegueix el permís, seguirà de segon entrenador i el lloc de Carrillo l'assumirà Òscar Álvarez, que aquest any també ha format part del cos tècnic des que es va decidir prescindir de Santi Castillejo per tornar a situar el tàndem que va ascendir l'equip a la banqueta.

El Llagostera està perfilant aquest dies diversos canvis en l'organigrama i així ahir es va saber que Javi Salamero, exentrenador i exdirector esportiu del Girona, s'incorpora al projecte per treballar a la secretaria tècnica tant del primer equip com del futbol base. Salamero també ha entrenat el Nàstic i el Sabadell, i ja havia estat uns mesos a la direcció esportiva del Llagostera abans de rebre l'oferta del club de Tarragona. Els blaugranes també s'han assegurat la continuïtat de Gerard Escoda, en principi per treballar a la secretaria tècnica tot i que també podria assumir altres funcions. En els propers dies s'aniran coneixent més altes i baixes a la plantilla, que tornarà a la feina el 6 o 7 de juliol.