Espanya va solucionar l'amistós d'ahir contra Costa Rica a Lleó amb una gris victòria per 2-1 amb gols de Paco Alcácer i del català Cesc Fàbregas. Vanegas va avançar els visitants en el minut 5, però Alcácer empataria només dos minuts més tard i Cesc Fàbregas va marcar el segon gol a la mitja hora de partit. El marcador ja no es va moure més fins al final dels noranta minuts, en part per la bona actuació del porter del Madrid Keylor Navas, tot i que l'aparició de David Silva va provocar els millors moments d'Espanys. Un dels protagonistes del partit va ser Gerard Piqué, que va sortir a la segona part, en ser molt xiulat pel públic de Lleó després de les seves polèmiques paraules donant les gràcies pels problemes del Madrid al cantant Kevin Roldán en la celebració blaugrana del passat diumenge.