Després de les renovacions de Noemí Jordana i Vita Kuktiene, l´Spar Citylift Girona ha tancat aquest cap de setmana la incorporació de la pivot Lina Pikciute que arriba procedent del bàsquet suec i que, en les dues temporades anteriors, havia coincidit amb Kuktiene en el Kibirkstis de Vilnius (foto).

Internacional en totes les categories, Pikciute ha quedat fora d´Europeu que s´està disputant aquest diez a Hongria per culpa d´una lesió que no li impedirà començar la pròxima temporada amb l´Spar Citylift Girona on compaginarà Lliga Femenina amb Eurolliga. Aquest any a Suècia, en el que ha estat la seva primera experiència fora del bàltic, Pikciute ja ha jugat competició europea (Eurocup) amb l´Umea Dominate Basket.

L´equip de Pikciute es va proclamar subcampió de Lliga a Suècia amb ella fent 12 punts i 5 rebots per partit. (va perdre la final contra el Northland tot i ser les millors a la lliga regular), mentre que a l´Eurocup, on Pikciute tenia més protagonisme amb 17 punts i gairebé 10 rebots per partit, les sueques. Van caure en el play-off de vuitens de final contra el Sopron hongarès.