El pivot gironí de la universitat de St. John's Yankuba Sima,és un dels integrants de la selecció espanyola sub-20 que a partir d'avui es concentra a Platja d'Aro per preparar l'Europeu d'aquest estiu a Itàlia. En els últims dies de la concentració, l'equip que entrena el català Paco Redondo jugarà un torneig amistós contra les seleccions de Bèlgica, Polònia i Gran Bretanya (Torneig Internacional U20 Castell-Platja d'Aro-Eurohopes).

Redondo, que ha estat campió d'Espanya júnior els dos últims anys primer amb Joventut i després amb Madrid, ha convocat setze jugadors. Entre aquests, a més de Yankuba Sima, destaquen Francisco Alonso (Greensboro), Alberto Albalde i Agustí Sans (Joventut), Juan Hernangómez (Estudiantes), Marc Garcia (Manresa), Rubén Guerrero (South Florida) i Ilmane Diop (Laboral).

El torneig de las setmana vinent és de portes obertes: divendres 26 de juny, Polònia-Gran Bretanya (17 h) i Espanya-Bèlgica (19 h); dissabte 27, Gran Bretanya-Bèlgica (17 h) i Espanya-Polònia (19 h); i diumenge 28, Bèlgica-Polònia (10 h) i Espanya-Gran Bretanya (12 h).