El primer equip del Bordils va fer bons els pronòstics i es va imposar al filial (28-35), en la seva semifinal de la Copa de la Federació Catalana. Els de Pau Campos es mediran, en la final, al Sant Cugat, que va superar el Mataró en els penals, després d'haver acabat el partit amb empat a 30 gols i la pròrroga amb el marcador 36-36.

El partit entre els dos conjunt gironins va ser, en paraules de Pau Campos "molt estrany de jugar", que ho argumentava comentant que "és habitual que, dins la rutina d'entrenament juguem uns contra altres, però aquesta vegada anava seriosament".

I és que el filial no va pecar de respectuós davant els de Plata, que veien com els "petits" els tractaven de tu a tu i no els deixaven anar en el marcador. La primera línia del B va estar molt encertada i Montes, Mach, Palahí i Albert Masó mantenien el filial dins el partit. En els últims cinc minuts, però, una estirada dels de Pau Campos en el marcador els va permetre arribar al descans amb un còmode avantatge.

Si algú pensava que els de Plata ja ho tenien sentenciat, estava ben equivocat. El Bodils B va serguir donant guerra a la represa i va aconseguir posar-se a només dos gols (22-24), però la bona actuació de Comas, va permetre als de Campos disposar de tres atacs consecutius per eixamplar distàncies i poder arribar als últims minuts sense haver de patir pel marcador final, tot i que el resultat acabar essent molt més ample que el que el joc es mereixia. Cal destacar l'actuació de Marc Canyigueral qui, tot i haver fitxar ja per un equip Asobal (Villa de Aranda), no es va amagar ahir.