El Femeni Sant Adrià va acabar fent bons els pronòstics i, tot i que les gironines varen arribar al descans guanyant per quatre punts, el Citylift Uni Girona no va poder donar la sorpresa a la final del Campionat de Catalunya infantil de Pontevedra (43-62). El segon lloc final, però, és un èxit històric perquè iguala el millor resultat de la història del club gironí (un subcampionat júnior a Jaca de fa ja una dècada) i és la tercera final d'un equip de bàsquet femení de Girona. Per al record també l'actuació en aquest campionat de la jugadora de Roses, Laia Moya, que ha estat nomenada millor jugadora de la final i de tot el Campionat d'Espanya. El subcampionat estatal de l'infantil del Citylift tanca una gran temporada per a l'Uni en la qual el cadet i el júnior també han acabat entre els vuit primers d'Espanya, mentre que el primer equip va guanyar la Lliga.

En el partit d'ahir al migdia a Pontevedra, l'equip de Mau Puig va aconseguir defensar molt bé l'atac del Sant Adrià, especialment en el segon quart, per arribar al descans guanyant, però un parcial de 0-14 a l'inici del darrer període va ser determinant per a l'exagerat resultat final. Les gironines no van tenir el seu millor dia en atac.