El Girona B segueix treballant de cara a la propera campanya i ha incorporat el migcampista, provinent del Figueres Mahamadou Jabbie Bagaba, conegut per "Mamau". El migcampista, va tenir un paper destacat la passada campanya a les ordres d'Eduardo Vílchez i va ser un dels puntals al mig del camp bona part de la temporada, fins que una lesió el va arraconar del terreny de joc a la segona volta, tot i que va tornar en els darrers partits per ajudar a situar els altempordanesos al play off" En total va jugar 25 partits, setze sortint com a titular i va aconseguir marcar dos gols.

Mamau només ha estat una temporada a Figueres, doncs es va incorporar a la plantilla unionista el passat estiu, provinent de La Jonquera, on havia fet el debut amb el seu primer equip.

Aquesta és la segona incorporació del Girona B, doncs divendres es va anunciar la incorporació de Mario Roqué, jugador provinent del Gavà i amb molta projecció. El davanter va jugar un total de quinze partits amb el Gavà la passada temporada, sortint com titular en set d'ells i va aconseguir marcar dos gols, ambdós davant el Sabadell B.

Aquestes incorporacions serveixen per començar a confeccionar el nou projecte del filial del Girona, que lidera Nacho Castro, tècnic arribar del Peralada, i que va incorporant joves talents amb experiència a categories més altes que la Primera Catalana, on milita l'equip.