La selecció Argentina ja és a la fase final de la Copa Amèrica. El conjunt entrenat pel Tata Martino va superar Jamaica el passat dissabte per 1 gol a 0 gràcies a una solitària diana de Gonzalo Higuaín. Els argentins són els grans favorits per emportar-se el torneig. Més enllà de com han jugat la fase de grups, que realment ho han fet d'una manera molt discreta, la quantitat d'estrelles i de grans noms de futbolistes mundialment reconeguts espanta el rival. Jugadors com Mascherano, Di María, Lavezzi, Higuaíno el Kun Agüero, tots ells comandats per Leo Messi, espanten els rivals que segueixen pensant que, tot i no desplegar un bon joc fins al moment, Argentina és la millor posicionada per endur-se el premi final.

I des de Xile asseguren que el camí s'ha aplanat una mica més pels argentins després de saber que Brasil -aquesta matinada ha jugat contra Veneçuela- no podrà comptar amb Neymar durant tot el que queda de la Copa Amèrica a causa de la sanció de quatre partits que li ha imposat la Conmebol per la seva expulsió davant Colòmbia. Segurament, la selecció xilena és la gran alternativa gràcies a la gran generació de futbolistes que formen "La Roja" i la motivació addicional que suposa jugar a casa.

Amb la fase de grups acabada, és el torn de l'hora de la veritat i també de Leo Messi. El jugador del Barça ho ha guanyat absolutament tot amb el club blaugrana i ara vol aconseguir un gran títol amb la seva selecció. Després de la decepció de perdre la final del Mundial aquest passat estiu, Messi vol conquerir Amèrica aconseguint el seu segon títol amb Argentina després de l'or aconseguit als Jocs Olímpics de Pequín l'any 2008. Messi i l'Argentina no volen sentir a parlar de favoritisme en el seu camí cap a la glòria.