La selecció espanyola d'hoquei sobre patins ja és als quarts de final del Mundial que es disputa a La Roche-sur-Yon (França). Si dissabte golejava amb contundència França (1-6), ahir va patir més del que estava previst contra Angola, equip en el qual juga Humberto Mendes, exjugador del GEiEG.

Un gol de Pedro Gil de falta directa als 6 minuts de partit feia pensar que la tarda seria prou plàcida per a Espanya, però les coses es van tòrcer per als de Paüls al segon temps. Sense punteria un gol d'Angola va situar les taules en el marcador (1-1), un resultat que ja no es mouria fins al final del temps reglamentari. En la prórroga, tot igual fins que van arribar els llançaments de penals. Els gols d'Edu Lamas i Toni Pérez van ser determinants per al 3-1 final i la classificació, amb suspens, dels espanyols per als quarts de final.

La Xile de Marc Figa goleja

Un dels resultats de la jornada va ser l'escandalosa golejada que la selecció xilena va protagonitzar contra la dèbil Sud-àfrica. El conjunt sud-americà, en el qual juga el gironí Marc Figa, va imposar-se per un clar 14-1. Figa va anotar dos gols, un d'ells des del punt de penal.

A part, també va debutar el combinat brasiler, que va protagonitzar la sorpresa després de perdre per la mínima contra ?Àustria. Un altre marcador ajustat és el que es va registrar en l'enfrontament entre Itàlia i Colòmbia. Els transalpins van acabar emportant-se la victòria, però ho van fer per només un gol de diferència (3-2).