L'expresident del Barcelona, Joan Laporta, aspirant a la presidència de l'entitat a les eleccions del pròxim 18 de juliol, ha revelat que el francès Eric Abidal serà el secretari tècnic del club en el cas de guanyar els comicis.

En el seu primer acte de campanya, Laporta va justificar la decisió en que Abidal és "un dels nostres herois" per tot el que havia guanyat amb el club i perquè té "una energia que ens transmet a tots els qui estem en aquesta campanya".

Abidal s'ha mostrat "molt il·lusionat" per aquest projecte. "El Barça és més que un club, és el meu club i sempre vaig dir que volia tornar aquí al retirar-me", ha dit.

Durant la presentació, Laporta ha estat acompanyat, a més, pels exfutbolistes Ludovic Giuly i José Ramón Alexanco, els exjugadors de bàsquet Audie Norris, Roger Grimau i Roger Esteller i l'exjugador d'handbol Enric Masip.

Entre les raons ofertes per Joan Laporta per a liderar el nou projecte al capdavant del club barcelonista, el precandidat ha assegurat que ara té "més experiència i determinació" per presidir "el millor club del món".