Las Palmas va aconseguir superar el Saragossa per 2-o i, d'aquesta manera, va tornar a Primera Divisió, tretze anys després de l'últim descens gràcies a un gol del davanter Sergio Araujo a manca de pocs minuts pel final del partit que remuntava el 3-1 encaixat a l'anada a La Romareda.

Els locals van sortir molt forts i van ser superiors al Saragossa als primers minuts del partit, com era de preveure, però els aragonesos van poder desfer-se de la pressió inicial dels illencs i també va tenir les seves ocasions a la primera part, com un xut de Pedro que el porter local, Casto, va encertar a refusar amb una mà a l'últim moment, enviant la pilota a córner i, a la sortida d'aquest Culio treia de sota pals una bona rematada de Dorca. El gol, però, va arribar per qui més l'havia buscat i, en una ràpida contra, Roque va enviar la pilota al fons de la xarxa gràcies també a l'ajuda de Rico, que va desviar la rematada, despistant el porter Bono. Els canaris, jugant a la contra al seu propi camp, com havia fet el Saragossa en el partit d'anada, aconseguien arribar amb perill a l'àrea visitant i va acabar marxant al descans amb avantatge al marcador.

A la segona part, els locals, conscients que estaven només a un pas del somni que se'ls va estroncar la passada temporada, van pressionar encara més en atac, tot i que el Saragossa va saber aguantar, fins que, al minut 84 Araujo tornava Las Palmas a Primera.