El pilot alemany de Mercedes, Nico Rosberg va aconseguir superar el seu company d'equip, el britànic Lewis Hamilton, i aconseguir el triomf en el Gran Premi d'Àustria, disputat al Red Bull Ring de Spielberg. D'aquesta manera Mercedes signa un nou doblet aquesta temporada, el cinquè en vuit curses.

A la banda contrària, el pilot asturià de McLaren, Fernando Alonso, va haver d'abandonar a la primera volta, després que el seu monoplaça topés amb el del finès Kimmi Raikkonen (Ferrari) i ambdós haguessin de retirar-se de la cursa.

Rosberg, segon a la graella, va aconseguir repetir el seu triomf de l'any passat després de superar el seu company d'equip, Lewis Hamilton, que sortia des de la pole position, en la sortida.

Nico, de 29 anys, vencedor a Montmeló i Mònaco, no només va sortir amb valentia, sinó que va controlar, en tot moment, va controlar els atacs del seu company d'equip, que va veure reduïda, a deu punts, la diferència al capdavant de la classificació del Mundial de Pilots. En tercer lloc va finalitzar el pilot brasiler de Williams Felipe Massa, qui va aconseguir superar Sebastian Vettel (Ferrari) en la lluita per pujar al podi.

Els dos pilots de Mercedes van protagonitzar uns moments de molta emoció a la primera volta, però no es van prolongar, ja que abans que es completés la primera volta va haver d'entrar a pista el safety car, a causa de l'accident, sense conseqüències per als pilots, entre Fernando Alonso i Kimi Raikkonen.

Alonso, que havia sortit des de l'últim lloc de la graella de sortida, per haver canviat el motor i que havia de fer un drive through per haver canviat la caixa de canvis, va trobar-se amb l'envestida del pilot finladès, que havia perdut el control del seu Ferrari, quan l'asturià havia remuntat cinc posicions en la sortida. D'aquesta manera Alonso sumava el seu cinquè abandonament de la temporada, el quart de manera consecutiva, mentre que el seu company d'equip, Jenson Button, va quedar-se sense acabar la cursa per quarta vegada, continuant amb la desastrosa temporada per McLaren.

El millor pilot espanyol, en aquesta cursa, va ser el castellonenc Roberto Merhi, catorzè, al volant del seu Manor i superant, novament, al seu company d'equip, Will Stevens.

De la seva banda, el pilot madrileny Carlos Sainz va començar molt bé la seva participació en el Gran Premi d'Àustria i, si hagués pogut seguir en cursa tot feia preveure que acabaria dins els punts, però va haver d'abandonar a la volta 38 després que el seu monoplaça es quedés sense bateria, mentre que el seu company d'equip, l'holandès Max Verstappen, va finalitzar en vuitena posició.

D'aquí a dues setmanes, el 5 de juliol, els pilots es tornaran a veure les cares en el Gran Premi de la Gran Bretanya, que es disputarà al Circuit de Silverstone.