Després d'assolir amb èxit el primer dels «Reptes Pla de l'Estany», Manel Torres encararà el segon aquest dissabte. Manel Torres ha ideat tres Reptes Pla de l'Estany per obtenir beneficis per a la fundació. El primer es va fer el passat mes d'abril i va consistir a fer voltes a l'estany amb bicicleta durant 24 hores ininterrompudament. El d'aquest dissabte es tractarà d'alternar les voltes a l'estany amb bicicleta i corrents. L'aventura començarà a les 8 del matí amb la primera volta corrent i a continuació, Torres en farà 6 amb bicicleta. Per cada volta que faci a peu, en farà 6 més amb bici. I així durant 12 hores. El segon dels reptes de Torres s'hi pot afegir tothom i col·laborar adquirint els dorsals solidaris que estaran disponibles dissabte mateix a les veles instal·lades al passeig de la Draga.

L'objectiu d'aquest desgast físic serà recaptar fons per a la Fundació Autisme Mas Casadevall. Els diners es recolliran mitjançant els dorsals benèfics. Qualsevol persona major de 18 anys (o 16 anys amb permís dels pares), podrà participar comprant un dorsal, el qual els diners aniran invertits a la Fundació. L'organització considera que l'objectiu de la prova no és córrer les dotze hores seguides, que es poden fer de la manera que vulgui cada participant, sinó aconseguir beneficis solidaris.

El darrer dels tres reptes ideats per Torres, de 36 anys, serà el 2 i 3 d'octubre en què durant 24 hores intentarà fer les màximes voltes a l'estany corrents. Els ajuntaments de Banyoles i Porqueres així com el Consell Comarcal del Pla de l'Estany col·laboren en l'organització d'aquest projecte.