L'Olot rebrà el Girona en un amistós el proper diumenge 9 d'agost al camp Municipal en el test més atractiu de pretemporada dels garrotxins i que servirà per posar en joc el Trofeu Sant Aniol. El calendari de partits de pretemporada que es va anunciar ahir arrenca el dissabte 18 de juliol al camp de l'Escala, i una setmana més tard portarà el conjunt de Rodri a Figueres. Les eliminatòries de Copa Catalunya de l'1 o 2 i 16 d'agost , el torneig de l'Estany (on s'hi anirà amb un combinat del juvenil A i el primer equip) i el duel contra el Girona tancaran la fase de preparació abans que l'Olot obri la lliga de Segona B el 22 d'agost.

Rodri començarà a treballar amb el bloc que competirà per tercera temporada seguida a la categoria de bronze del futbol espanyol el 9 de juliol. A hores d'ara és una incògnita si podrà disposar de dues peces clau a la davantera com són Coro i Carlos Martínez. El primer ha estat temptat per provar fortuna al Japó, mentre que el segon és seguit pel Vila-real, que el voldria pel filial. Tots dos jugadors tenen contracte i si acaben sortint deixaran ingressos al club garrotxí. Ara per ara sembla més factible l'operació de Coro que no pas la de Carlos, tot i que caldrà esperar encara uns dies per saber com es resolen aquests casos.

A l'espera que arribin nous fitxatges, el club ha tancat aquesta setmana la cessió de dos joves valors del juvenil. El davanter Pepu Soler, autor de 20 gols aquest any a Preferent, defensarà els colors de l'Escala, a Primera Catalana, l'equip del qual ja provenia l'estiu passat quan va arribar a Olot. Per la seva banda Fran Soler, un lateral esquerre amb molta projecció, provarà fortuna a La Jonquera a les ordres d'Àxel Vizuete. L'Olot busca amb aquestes operacions que el salt de categoria entre juvenil i Segona B no sigui tant pronunciat i que aquests futbolistes puguin foguejar-se a Primera Catalana durant un any. Els garrotxins ja van tancar setmanes enrere una altra cessió, la del porter Gianni, a l'Europa de Tercera divisió.