L'Uni Girona i el GEiEG són a punt de tancar un acord històric que permetrà a dos dels clubs més potents de la província treballar plegats els equips base de bàsquet femení. Els directius estan acabant de concretar els detalls de l'entesa i temes com ara quin seria el nom d'aquesta fusió freda i quins colors lluirien les jugadores a les samarretes. La intenció de l'Uni i del GEiEG és presentar la proposta la setmana entrant en un acte conjunt.

La idea s'està gestant des de fa temps però ha anat guanyant intensitat el darrer mes fins a estar a punt de tancar-se de manera oficial. De fet, ja s'han fet entrenaments conjunts, malgrat que encara es desconeixen quins seran els entrenadors de cada equip de cara a la temporada que ve. L'Uni i el GEiEG han fet arribar una carta als pares exposant la proposta, que afectaria des dels equips júnior fins als preinfantil (dos per cada categoria).

El primer equip del GEiEG seguirà competint a Copa Catalunya com a tal però tindrà el reforç de jugadores de la base de l'Uni.