El migcampista de Vilobí d'Onyar Jordi Matamala continuarà defensant una temporada més els colors del Palamós. L'exmigcampista del Girona i del Recreativo de Huelva a la Lliga Adelante afrontarà la temporada que ve la tercera campanya al degà en dues etapes diferents: la primera vegada va ser amb Raül Agné a la banqueta (2006-2007) i ara afrontarà el segon curs consecutiu al club de la ?Costa Brava, on va tornar l'estiu passat. Amb 39 anys, Matamala s'ha ?convertit en el jugador més utilitzat, amb un total de 3.149 minuts, per davant dels defenses David Cano (3.130) i Eduard Subirana (3.214).

A banda de Matamala el degà també presentarà aquest vespre (19.30) al restaurant marisqueria Gama's el defensa rus Arsen Khrykhryan, l'exjugador del Mitos (Segona Divisió de Rússia) que ja s'entrenava amb els baixempordanesos des de feia temps. El club, però, no el va poder donar d'alta abans a causa del contenciós que tenia amb les denúncies dels exjugadors.

Amb 12 renovacions i 7 fitxatges el Palamós ja compta amb 19 efectius per començar a treballar. El degà s'està reforçant a consciència per afrontar amb garanties la propera temporada i tenir opcions de lluitar a la part alta de Tercera.